Deze site

Facebook

YouTube

DE CORONA KEUKENCAST

BEGINT OVER

computer.png
facebook.png
youtube.png

WELKOM BIJ DE CORONA KEUKENCAST

Met het Coronavirus krijgt de wereld een harde reset. Dat doet pijn. Maar we zien ook dat wij mensen ons razendsnel kunnen aanpassen als bestaande systemen wegvallen. En dat heel veel dingen opeens beter, slimmer en gemakkelijker blijken te kunnen. Als we de knop maar omzetten. SHAPE helpt daarbij.

De Corona Keukencast is je nieuwe, dagelijkse stroom van nieuws en inspiratie. Niet vanuit een deftige studio, maar live vanaf de (echte!) keukentafel van onze presentatoren. Want in tijden van crisis worden we allemaal vindingrijk. Vullen we elkaar aan en versterken we elkaar. En bouwen we hoop voor de toekomst.

Laten we deze reset dus ook benutten. Ons de wereld voorstellen zoals we hem eigenlijk willen hebben. En doorpakken in de juiste richting. Juist nu.

De Corona Keukencast is powered by

SHAPE-logo-black.png

UITZENDING 24 APRIL

Diana Matroos in gesprek met Martine Gosselink, directeur van het Mauritshuis, over virtueel museumbezoek. Mediaondernemer Ruud Hendriks vertelt over de toekomst van TV en streamingdiensten. En Ben van der Burg, voormalig topschaatser en commercieel directeur bij Triple, zet ons aan het denken over de corona-app én bezinning in coronatijd.

Amsterdam, the Netherlands
connect@shapenetworks.org 
+31 20 2444868

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn - White Circle