Storytelling

Elk goed idee, elke missie verdient een plek en een stem. Want verandering vindt alleen plaats als het juiste publiek er weet van heeft. Als het verhaal goed wordt verteld. Als mensen het kunnen begrijpen, omarmen en feedback geven. Kortom, als het kan inspireren, motiveren en aanzetten tot actie. Ook jouw verhaal geven we graag een podium.

SHAPE is voortgekomen uit journalistiek en storytelling. Het overbrengen van informatie en het creëren van bereik zit ons in het bloed. Daar hebben we een digitaal platform voor, dat we voor elke organisatie op maat kunnen vullen met  nieuwsverhalen, achtergronden, columns, interviews, podcasts en livestreams. Bij SHAPE kun  je hiermee je eigen branded nieuwskanaal inrichten.

Vervolgens hebben we ook het netwerk om het bereik te creëren dat past bij de aard en de omvang van de missie. Klein en direct voor in-team communicatie, targeted op specifieke stakeholdergroepen, of groots en meeslepend als de missie echt wereldkundig moet worden gemaakt. Voor elke missie ontwerpen we een passende strategie en openen we de juiste kanalen met de juiste inhoud en feedbackmogelijkheden.

Deliverables

  • custom (branded) platform
  • storytelling: afhankelijk van aard en omvang
  • publishing/moderating